НАСТАНЯВАНЕ

ПОЧИВНА БАЗА ОРЛИНО

Почивна база "Орлино" се намира в околността на град Сърница, в сърцето на Родопите. Градчето отстои на 18 км от град Доспат и на 48 км от град Велинград. Неговият дух е планината, живописната растителност, красивият язовир, спокойствието и гостоприемството на местните жители. Разположеният наблизо язовир „Доспат“ е вторият по големина в страната след „Искър“.

Точно тук, в прохладата на вековни дървета се намира и Почивна база "Орлино". Тя е разположена на пет километра от град Сърница и на 350 метра от язовир Доспат. Тук почивката е възможна – планина, слънце и тишина, нарушавана единствено от песните на птиците.

Уникалното раположение на базата е само едно от предимствата й. Домашният уют и удобства, живописните пейзажи, ви гарантират желания отдих.

На разположение на гостите са 3 бунгала и вила, включваща просторно студио и 4 семейни стаи, всяка от които със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет, хладилник, кухненски бокс и тераси или навеси. Базата предлага място за паркиране и барбекю за посетителите на вилата.

ПОЧИВНА БАЗА ОРЛИНО

За контакти и запитвания

Телефон: 0895 658 595, 0899 916 232, 0899 916 231
Е. поща: emink@abv.bg, aliosmank99@gmail.com

Адрес:  гр.Сърница, обл.Пазарджик, местност Орлино
GPS: 41.704932, 24.043401
www.orlino-bg.com


Язовир Доспат  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД