НАСТАНЯВАНЕ

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Вила Елеганс

ВИЛА ЕЛЕГАНС

Местоположение: гр. Сърница
Телефон: 0899 117 740, 0899 168 835

Вилата Елеганс се намира в родопското градче Сърница вилата е разположена на самия бряг на язовир Доспат. Вилата разполага със 5 тройни стаи и две студия, обзаведени в модерен стил. Всяка от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, WI-FI. Всяка стая има и балкон, който разкрива уникална гледка към гората и язовира.


ПОЧИВНА БАЗА ОРЛИНО

ПОЧИВНА БАЗА ОРЛИНО

Местоположение: гр. Сърница, местност Орлино
Телефон: 0895 658 595, 0899 916 232, 0899 916 231

Почивна база "Орлино" се намира в околността на град Сърница, в сърцето на Родопите. Градчето отстои на 18 км от град Доспат и на 48 км от град Велинград. Неговият дух е планината, живописната растителност, красивият язовир, спокойствието и гостоприемството на местните жители. Домашният уют и удобства, живописните пейзажи, ви гарантират желания отдих. 


Ваканционно селище Ива

ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ ИВА

Местоположение: гр. Сърница, местност Орлино
Телефон: (+359 2) 980 78 00 , (+359) 885 661 757

Ваканционното селище се намира на 4 километра от град Сърница, на самия бряг на язовир Доспат. Ваканционно селище "ИВА" е синоним за комфортно и уютно прекарване на свободното време сред природата. Не случайно "ИВА" е сред любимите хотели в Сърница и покрай брега на язовир Доспат. Във Ваканционно селище Ива не може да се скучае! Единственият спор е през кой сезон селището е най-привлекателно! Преценете сами!


ХОТЕЛ МЕРДЖАН

ХОТЕЛ МЕРДЖАН

Местоположение: гр. Сърница, местност Орлино
Телефон: +359 89 7788 998

Хотел „МЕРДЖАН“ е разположен сред красива борова гора, на брега на язовир „Доспат“ в Западните Родопи! В близост се намира китното родопско градче Сърница.

На разположение за вашето удобство, хотелът има 15 стандартни стаи, от които 10 двойни, 4 тройни и една четворна, разположение на три етажа. Също така на разположение e и самостоятелна вила, която може да настани до 10 души.


ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ ТИХИЯ КЪТ

ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ
ТИХИЯ КЪТ

Местоположение: гр. Доспат, ул."Родопи" №5
Телефон:  0896 81 84 14 - Веселин

Хотел-ресторант Тихият кът се намира на 50 метра от брега на яз. Доспат. От стаите на хотела има невероятна гледка към язовира. Името на хотела говори за красивото тихо кътче - оазис на тишина и спокойствие. Ресторантът предлага разнообразни и вкусни ястия, чорби, готвени ястия, скара, специалитети и уникални деликатеси от доспатска пъстърва.


Къщи Грейт Вю

КЪЩИ ГРЕЙТ ВЮ

Местоположение: Доспат, ул. Панорама
Телефон:  0885 220 622

Къщи за гости Грейт Вю Ви предлагат една релаксираща почивка с изглед към язовир Доспат. Насладете се на чистота, уют, спокойствие!

Отмора с най-пленяващата гледка към язовир Доспат в двете еднотипни къщи с общ двор с барбекю. Барбекюто предоставя възможност да се насладите на вкусно приготвена храна в приятна обстановка. Да прекарате незабравими летни вечери с голяма компания или романтични нощи с изглед към язовира с любимия човек.Язовир Доспат  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД