НАСТАНЯВАНЕ

ВИЛНО СЕЛИЩЕ 
PARADISE VIEW

Разположено на едно от най-красивите места в България и разкриващо изключителна панорамна гледка към град Сърница и язовир Доспат. Вилно селище Paradise View предлага на своите посетители райско място за качествен отдих и удоволствия за всички сетива.

Стаи и вили
Изберете от прекрасните и разнообразни възможности за настаняване, включващи вилна зона и хотелска част с двойни стаи, апартаменти и студиа. Вилите разполагат с по 4 двойни стаи, снабдени със собствен санитарен възел. Две от вилите разполагат с вана във всяка една от стаите. Комплексът е с детски кът и безплатен паркинг.

Ресторант
Насладете се на незабравимо кулинарно пътешествие. Ресторантът предлага на своите гости меню на свободна консумация и изобилие от неустоими предложения за всеки вкус. Ресторантът разполага с вътрешен салон и с външна тераса, разкриваща прекрасната природна гледка към язовир Доспат.

Спа зона
В Спа зоната са разположени две джакузита, сауна, ледено ведро, парна баня, външна тераса с изумителна гледка към град Сърница и язовир Доспат.

Басейни
Басейнът на Paradise View буквално ни слива с красотата на природата, благодарение на прекрасната гледка. Комплексът разполага и с детски басейн, както и със специално обособени зони за отдих. Всички басейни са отопляеми.

Събития
Потопете се в празничен уют и автентична атмосфера. Механата на Paradise View е с капацитет от 100 души и предоставя възможност за организиране на срещи, празници и фирмени събития. Механата разполага с плазма и проектор.

ВИЛНО СЕЛИЩЕ PARADISE VIEW

За контакти и запитвания

Телефон: 089 438 4057
Е. поща: paradise_view@abv.bg

Адрес:  гр. Сърница, м. Петел, 4633
GPS: 41.746253, 24.015534
www.paradiseview.bg


Язовир Доспат  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД